Www

Reklamní sklenice


Vzpomínáte si, jak jste třeba v zaměstnání dříve dostávali nějaké různé sklenice? Třeba sklenice s potiskem. Pokud i vy máte zájem o sklenice s potiskem, tak se podívejte na webové stránky promodarky.cz. Jsou tady kvalitní reklamní předměty. Ano jako reklamní předmět můžete mít tričko nebo čepici anebo také sklenice s potiskem. Já sama jsem si řekla, že je nejlepší dárek by mohla být právě sklenice s potiskem, nebo také různé jiné věci jako reklamní předmět. Tak na mě předmět jako tričko nebo čepice a klíčenka. Dříve to bylo možná nějak tak před pětadvaceti lety se dostávaly stále různé dárky v zaměstnání.

Sklenice můžete mít i jako dárek.

Mohly to být i zlaté hodinky. Nebo stříbrné hodinky u dědeček říkal, že na konci svého zaměstnání dostal zlaté krásné hodinky. A byla opravdu veliká, škoda, že on je ztratil. Potom také v zaměstnání dostal dvě sklenice s potiskem. A to, když slavil padesátiny a potom také šedesátiny. A moje babička má také několik sklenic s potiskem. Myslím si, že tyto sklenice jsou opravdu hodně populární. Jinak by to asi takhle nikdy nedělali. Nevím, co bych dělala já, kdybych dostala já sklenice s potiskem. Tohle vůbec není pro mě. Mně se tohle nelíbí, ale mám jednu sklenici s potiskem, když jsem dělala maturitu.

Máte doma nějaké sklenice?

Tohle vlastně bylo ze školy. Tohle mám schované stále. Protože tohle si nechávám na památku. Pokud i vy nevíte jaký dárek někomu dát třeba k šedesátinám, tak si myslím, že takového člověka právě nějaká sklenice s potiskem opravdu potěší. Třeba se tím připomene i své mládí. Moje babička řekla, že vůbec neví, co by dělala, kdyby se jí třeba její sklenice s potiskem rozbila. Ona totiž ze zaměstnání také dostala několik sklenic s potiskem. Jedna se jí sice rozbila, ale ona si ji slepila. Já se tomu ani nedivím, protože kdybych měla nějakou vzpomínku na školu nebo zaměstnání, tak by mě také mrzelo, kdybych o to přišla.